And Who am I?

Okay, dette innlegget skal handle om meg! Om hvem jeg er, for dere som lurer;) her kommer noen ting om meg:

1. Koffeinavhengi!   -Eller jeg er ikke helt avhegi! bare litt. jeg kan ikke gå en dag uten å drikke en eller annen form for kaffe! om sommeren går det mest i iskaffe og da er det værst! Folk sier at jeg må slutte, men det går ikke! 

2. Musikk   - er som mange andre, jeg virkelig elsker musikk! synge, spille og danse (eller kanskje ikke danse så mye... jeg er helt ærlig, verdens værste danser) Jeg kan ikke spille så mye, dessverre, men jeg lærer :)

3. Facebook!! -Jeg er offesielt avhengi av facebook! jeg sitter på nesten døgnet rundt, mamma og pappa blir helt sinnsyke av det :p eller selve facebook er egentlig ikke så gøy, det er chatten som gjelder.

4. Engler - det høres litt rart ut ja, men jeg elsker virkelig Engler. mennesker med store hvite vinger! de er så vakre. Jeg tenker ikke på Engler som hellige mennesker i himmelen, men mennesker med "usynlige vinger"   everyone had wings, it's just that a feather falls of for all regrets<35. Bilder - jeg elsker å ta bilder med vennene mine eller familien min. Bare ta masse bilder av hvem og hva som helst. Det er så gøy!
6. Regn - jeg bare ELSKER regn. Jeg blir så glad av det! Jeg føler meg så fri av det. Pluss at det er digg å jogge i regn på varme sommerdager. Jeg skjønner ikke at folk kan bli deppa av regn. Det er det beste som finnes. 

7. Sommerferie - Den lengste ferien vi har, jeg har så mange gode minner fra sommerne! Jeg bare elsker det. Det er alltid en venn som gjør sommeren min veldig spesiell. At jeg ikke kom på å skrive det tidligere.

Så var det tingene jeg IKKE kan fordra:

1. Lekser - jeg syns at lekser er så unødvendig, lærerne sier alltid "det er for at du skal lære" Men det vi får i lekse er jo det vi har gjort på skolen, så hva lærer vi?

2. Brød - er det noe jeg ikke kan fordra, så må det være brød, jeg klarer ikke tenke tanken på å spise det engang! det vokser i munn når jeg tygger det.. nei uff..

3.  Når jeg ikke aner hva jeg skal skrive!! - det er så sinnsykt irriterende når man vet at man må skrive, men du aner ikke hva du skal skrive!!! Sånn som nå, eller ellers på diverse innlegg. Det kan jo ikke være noe gøy å lese om alt som dukker opp etterhvert :p

vell, det var noe om meg, håper du hadde det gøy med alle tingene jeg har for meg .P

-enjoy<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

zence

zence

14, Averøy

Don't listen to all the people you hate, all they do is make you'r mistakes for you!<3

Kategorier

Arkiv

hits